Financiering

De grond is aangekocht door de Diaconie van de PKN Varsseveld. Via een huurkoop-constructie zal dit worden terugbetaald aan de Diaconie. Een groot deel van de kosten wordt gedekt door subsidies, maar ook donaties zijn van groot belang. Niet alleen van bedrijven uit de buurt, maar ook van particulieren. Daarom zijn we op zoek naar donateurs en sponsoren.

We hopen in de toekomst inkomsten te kunnen halen uit activiteiten. Denk aan kleine concerten, knutselmiddagen of workshops.

Sinderen heeft al vaker bewezen dat ze veel voor elkaar kan krijgen. Zo is het Buurtschapshuis gerenoveerd en zijn de Kerk- en Fietspaden met vrijwilligers gerealiseerd. Hopelijk wordt het Boskapellebusken het volgende succesvolle project.

Alleen samen krijgen we dit voor elkaar! Doe’j ok met?

Word vrijwilliger en/of donateur en help mee met de realisatie van het Boskapellebusken.

Dankzij de samenwerking met de Stichting Kerk- en Fietspaden hebben we (nog) geen eigen stichting op hoeven richten en hebben zij een aparte rekening aangemaakt voor het Boskapellebusken. Dit scheelt tijd en geld, waardoor we nu al donateurs en sponsoren kunnen werven. Doe jij ook mee?