Kern met Pit

Op 21 januari 2023 werd het Boskapellebusken trofeewinnaar van de provincie Gelderland en dat betekent dat dit buurtproject door is naar de landelijke finale. Het Boskapellebusken neemt het in de finale op tegen de trofeewinnaars van de andere 11 provincies. Natuurlijk willen we de “Gouden Pit” heel graag meenemen naar Sinderen, maar dat lukt niet zonder publieksstemmen. De stemperiode is nu helaas voorbij, dus we moeten afwachten tot zaterdag 10 juni. Dan horen we tijdens de landelijke finale de uitslag.

Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan, als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Hier doet het Boskapellebusken uiteraard aan mee!

De hoofdprijs is de Gouden pit ter waarde van 3.000 euro. De tweede prijs is de Zilveren pit ter waarde van 2.000 euro en derde prijs is de bronzen pit ter waarde van 1.000 euro. De Gouden Pit wordt voor 50% door de vakjury bepaald en voor 50% door online stemmen.

Jouw stem is dus veel geld waard
Van 15 mei tot 5 juni 2023 kon er via www.kernmetpit.nl gestemd worden. Wij willen alle stemmers bedanken, niet alleen voor het stemmen maar ook voor het delen van onze stemoproepen.

Bekijk hier onze promovideo die we maakten voor de landelijke finale:

Samen sta je sterk. Waar een klein dorp groots in kan zijn.